Hozzáadom a Kedvencekhez Bulicentrum a Facebookon Bulicentrum a Google+-on
Bejelentkezés
Login:
Jelszó:
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
CÉGES BULI


A céges rendezvények alapkövetelménye a jó hangulat. Erről gondoskodnak a Zene,DJ menüpont hirdetői. Üres hassal bizony nem jó végigülni egy ilyen céges bulit, ezért érdemes egy jó rendezvény helyszínt keresni és egy remek Étterem-ben megszervezni. Természetesen meghívó is szükséges egy céges buli megszervezéséhez , az ehhez fűződő hirdetéseket a Meghívók menüpontban találjátok.

Amennyiben szeretnél valamilyen különlegességekkel kedveskedni családtagjaidnak vagy kollégáidnak esetleg ismerőseidnek egy céges bulin akkor mindenképpen nézz szét a Meglepetések és a Rendezvénytechnika menüpontban.

Ha nem éppen szerencsés módon autóval mennél a céges bulira de olyan fergeteges a buli, hogy nem bírsz ellenállni a hangulatnak, akkor gondolj arra , hogy lesz aki "akkor" is hazavisz. Erre kereshetsz rá a Sofőrszolgálat menüpontban.

Ha céges bulit szerveznétek, de nem tudjátok, hogyan kellene hozzákezdeni, akkor bízzátok a profikra! Megtaláljátok Őket a Rendezvényszervezés menüben. Természetesen egy céges összejövetel nem csak a bulizásról szólhat, hanem arról is , hogy továbbképzéseken vehetünk részt , amire ajánlatokat kaphatunk az Oktatás, tréning menüpontban.

Cimkefelhő

céges ajándék, bárpult, éttermek, meghívók, meglepetések,Oktatás, tréning, céges rendezvényszervezés, céges rendezvénytechnika, céges sofőrszolgálat, céges buli, zenekar, DJ, céges

Az oldalon a következő kulcsszavakkal tudsz keresni:

céges ajándék, bárpult, éttermek, meghívók, meglepetések,oktatás, tréning, céges rendezvényszervezés, céges rendezvénytechnika, céges sofőrszolgálat, céges buli, zenekar,zeneszolgáltatás, DJ, céges

HÍRLEVÉL
Név:
Email:
    Google PageRank