Hozzáadom a Kedvencekhez Bulicentrum a Facebookon Bulicentrum a Google+-on
Bejelentkezés
Login:
Jelszó:
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Üdvözöllek a BULICENTRUM bemutatkozó oldalán!

Mi is a Bulicentrum.hu? A BULICENTRUM célja, hogy egy oldalon egyesítse mindazt, ami egy rendezvény, esküvő, lakodalom, buli megszervezéséhez szükséges lehet. Itt megtalálható minden elérhetőség és információ, ami segíthet neked egy ESKÜVŐ, CÉGES rendezvények, CSALÁDI ünnepségek (pl.: születésnap, házassági évforduló, stb.) vagy akár egy szimpla BULI megszervezéséhez. Legyen szó bármilyen buliról mindíg fontos a remek hangulat. Hangulat felelőst kereshetsz a ZENEKAR, a VŐFÉLY, CEREMÓNIAMESTER vagy akár a DEKORÁCIÓ kategóriában is. Reméljük, hogy ezzel a honlappal könnyebbé tesszük az esküvő,lakodalom, családi buli, céges rendezvény szervezése körüli nehézségeket, hiszen egy nagyszabású rendezvényt alaposan meg kell tervezni. Ha szétnéztek a honlapon, láthatjátok, hogy a több nagy kategórián belül mindent megtalálhattok, amik az esküvők, bulik, partik megrendezéséhez szükségesek. Lásd: ESKÜVŐ, CÉGES, CSALÁDI, BULI (ismertetőket lásd a menüpontokra kattintva).

FONTOS! A honlap folyamatos FELTÖLTÉS ALATT ÁLL! Érdemes visszanézni egy héten egyszer, hiszen az oldal folyamatosan frissül. Szeretném felhívni a figyelmeteket a különböző INTERAKTÍV LEHETŐSÉGEKRE, mint például a Vendégkönyv, ahová mindenki véleményét szívesen várjuk, esetleg tippeket, ötleteket az oldallal kapcsolatban, észrevételeket, stb. Valamint a BULI menüponton belül található Bulizz velem menüpontban megoszthatod a világgal, ha tudsz egy jó bulit lakóhelyed környékén.

A FŐOLDAL: Ebben a menüpontban a hirdetni vágyók megtudhatják, hogy milyen feltételek mellett hirdethetnek a Hirdetőknek kategóriában.Hirdetni lehet esküvői helyszinek, esküvői szolgáltatások, rendezvények szervezése és még sok más kategóriában. Itt olvashatják ugyan, de kiemelném itt is, hogy a hirdetés INGYENES! Továbbá megtalálhatják az Oldaltérkép-et, ami az oldalon való könnyebb eligazodás érdekében jött létre. Továbbá ha kérdésük van a honlap tulajdonosához, a Kapcsolat almenüben megtalálhatják az elérhetőségeket, a Hasznos linkek menüpontban pedig megtalálhatod pár hasznos oldal címét. A főmenük alatti világos lila sáv segít abban, hogy ne felejtsd el egy ismerősöd névnapját sem (bal oldal), valamint itt lehetőséged nyílik regisztrálásra, bejelentkezésre, valamint egy új jelszó kérésére. Ha valamit nem találsz a honlapon, a kereső segítségével megtalálod!

KIKAPCSOLÓDÁS: Ha már tele van a fejed a rengeteg határidővel, nem győzöd lefirkálni a füzetedben a használhatatlan dátumokat és feljegyzéseket, próbáld ki az oldalon saját Határidőnapló-d, aminek segítségével könnyebb lesz megszervezni a közelgő eseményeket. Véleményedet oszd meg velünk a Vendégkönyvben, amihez természetesen BE KELL JELENTJEZNED! Ha még nem vagy BULICENTRUM tag akkor ITT regisztrálhatsz.

Remélem olyan hasznosak lesznek számodra az itt található információk, mint amilyen örömmel hoztam létre ezt a weblapot. Az volt a cél, hogy ha egy kicsit is ,de részem legyen az örömödben, amikor az itt található információk segítségével megszervezed talán életed legfontosabb pillanatát, találkozol a nagy Ő-vel vagy egyszerűen csak nagyon jól érzed magad egy nagy buliban.

Keress ismerősöket, üzenj a barátaidnak, oszd meg az információt és irány a BULI!

HÍRLEVÉL
Név:
Email:
    Google PageRank